Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- جدول فروش هفتگی سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم تازه اکران شده "بدون تاریخ، بدون امضا" ساخته "وحید جلیلوند" منتشر شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، جدول فروش هفتگی سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم تازه اکران شده "بدون تاریخ، بدون امضا" ساخته "وحید جلیلوند" منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم در حالی توانست در نخستین هفته از اکران صدرنشین شود که فیلم آینه بغل ده هفته متوالی صدر گیشه سینمای ایران را در دست داشت و این هفته رسماً در سرگروه های خود به کارش پایان داد.

جدول فروش هفتگی سینمای ایران طی هفته جاری شاهد درخشش و صدرنشینی سه فیلم تازه اکران شده بود به نحوی که سه فیلم از شش فیلم بالای جدول را این آثار در اختیار داشتند.

بدون تاریخ بدون امضا

فروش هفتگی: 1,161,186,000 تومان
فروش کلی: 1,169,974,000 تومان

نویسنده: وحید جلیلوند، علی زرنگار

کارگردان: وحید جلیلوند

بازیگران: سعید داخ, نوید محمدزاده, هدیه تهرانی, علیرضا استادی, امیر آقایی, زکیه بهبهانی, ماهان نصیری ندا

خلاصه داستان فیلم: کاوه نریمان یکی از پزشکانِ پزشکی قانونی در محل کارش با جسدی مواجه می شود که وی را پیش از این می‌شناخته است.

آینه بغل

فروش هفتگی: 677,632,000 تومان
فروش کلی: 18,496,063,000 تومان

نویسنده: بابک کایدان

کارگردان: منوچهر هادی

بازیگران: محمدرضا گلزار، جواد عزتى، يكتا ناصر،نازنين بياتى، سيامك صفرى، مه لقا باقرى، رضا نيكخواه و بهاره رهنما

خلاصه داستان فیلم: قيمت آينه بغل ماشين بعضى ها معادل زندگى خيلى هاست.

ما خیلی باحالیم

فروش هفتگی: 249,459,000 تومان
فروش کلی: 559,542,000 تومان

نویسنده: سیدمحسن جاهد

کارگردان: بهمن گودرزی

بازیگران: مهران غفوریان, مجید صالحی, مریم امیرجلالی, بهنوش بختیاری, مهران رجبی, نیوشا ضیغمی

خلاصه داستان فیلم: زندگی مثل شنا کردن می مونه. یه وقتایی باید کرال بری، یه وقتایی پروانه، یه وقتایی هم قورباغه. زندگی برای کسی سخت می شه که فقط شنا قورباغه بلد باشه و وای به حال کسی که اصلاً شنا بلد نیست و...

هاری

فروش هفتگی: 72,379,000 تومان
فروش کلی: 81,432,000 تومان

نویسنده: امیرعلی محسنین

کارگردان: امیراحمد انصاری

بازیگران: علیرضا کمالی, جمشید هاشم پور, میلاد کی مرام, مینا ساداتی, حسین سلیمانی

خلاصه داستان فیلم: من خطر کردم که یا همه چیز درست شه یا هیچی! هر کاری می‌کنم واسه خاطر بچمون که تو خانواده‌ای که من بزرگ شدم، بزرگ نشه.

عشقولانس

فروش هفتگی: 68,784,000 تومان
فروش کلی: 1,404,302,000 تومان

نویسنده و کارگردان: محسن ماهینی

بازیگران: اکبر عبدی، سحر قریشی، علی صادقی، بهاره افشاری، لعیا زنگنه، فریبا کوثری، چنگیز وثوقی، محمود پاک نیت، فریبا متخصص، شیرین بینا، نیما شاهرخ شاهی

فیلم های "اسرافیل" به کارگردانی "آیدا پناهنده" با 68,733,000 تومان، "کمدی انسانی" ساخته "محمدهادی کریمی" با 51,316,000 تومان، "پل خواب" به کارگردانی "اکتای براهنی" با 32,682,000 تومان، "دختر عمو پسر عمو" ساخته "روح انگیز شمس" با 31,380,000 تومان و "سد معبر" به کارگردانی "محسن قرایی" با 15,230,000 تومان فروش رتبه های ششم تا دهم جدول فروش سینمای ایران را در اختیار دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۲۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فیلم‌های سینمایی با محوریت کار و کارگر که در طبقه‌بندی ژانر اجتماعی قرار می‌گیرد، همواره با اقبال مخاطب مواجه بوده‌ است، فیلم‌هایی که افزون‌بر تصویر کردن دغدغه و روزگار پر محنت این قشر تلاش‌گر، در دل قاب‌های سخنگوی خود روایتگر آسیب‌های اجتماعی نیز بوده‌اند.

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»،جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به‌ واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آن‌ها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به ‌واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند. که در این زمینه گامهای خوبی نیز برداشته است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229134 برچسب‌ها کارگران اخبار سینما

دیگر خبرها

  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!